ADMINISTRATIE

Als door ziekte, vakantie of drukte uw boekhouding blijft liggen, kan JB Debiteurenbeheer en Administratie deze periodiek komen bijwerken.
Hierbij wordt gewerkt op basis van een vooraf vastgestelde projectprijs. U weet dan dus precies waar u, qua kosten, aan toe bent.

Daarnaast is het mogelijk uw administratie uit te besteden aan JB Debiteurenbeheer en Administratie. Uw administratie wordt dan wekelijks, maandelijks of per kwartaal, net zoals u wilt, bijgewerkt. Indien gewenst wordt ook uw BTW aangifte verzorgd. Zo heeft u steeds inzicht in hoe uw bedrijf ervoor staat. Voor een relatief gering bedrag heeft u uw boekhouding altijd op orde en kan deze aan het eind van het jaar netjes aangeleverd worden aan de accountant die dan vrij snel de jaarrekening kan opmaken. Dit kan leiden tot een substantiële besparing op uw accountantskosten!

Voor ZZP’ers is het ook mogelijk dat u uw gehele boekhouding uitbesteedt aan JB Debiteurenbeheer en Administratie. Ook de jaarrekening en de aangifte IB wordt dan door mij verzorgd.

administratie